Vergelijk vandaag nog de verschillende zorgverzekeringen met elkaar

Vergelijk vandaag nog de verschillende zorgverzekeringen met elkaar

Een zorgverzekering, iedereen heeft er één, anders loop je het gevaar om een boete te krijgen. Het is daarom verstandig om goed te kijken naar wat je krijgt bij de verschillende zorgverzekeringen, wat is de basisverzekering bij de één en wat krijg je als aanvullende verzekeringen bij de ander? Zorgverzekering vergelijken lijkt een hele klus, maar is eigenlijk niet zo moeilijk. Kijk eens op ziekenfondsverzekeringen.nl en vergelijk vandaag nog uw zorgverzekeringen met tientallen anderen, zodat u de beste zorgverzekering kunt kiezen.

Waarom is het verstandig naar een andere zorgverzekering te kijken?

Het kan zomaar zijn dat u veel te veel betaalt, of dat u betaalt voor diensten waar u niet eens gebruik van maakt. Bij de ene zorgverzekering krijg je bijvoorbeeld lenzen of een bril vergoed, terwijl dat bij een andere zorgverzekering van je eigen risico afgaat. Het is daarom verstandig hier goed naar te kijken. De basisverzekering, die iedereen heeft, verschilt ook weer per zorgverzekeraar, u bent dan wel vergoed voor de basis, maar het is wel goed om te weten wat er allemaal onder die basis valt en wat er onder de aanvullende verzekering valt.

Kan ik zomaar overstappen van zorgverzekering?

Nee, dat kan niet zomaar. Vrijwel iedereen krijgt rond de jaarwisseling een brief van de zorgverzekering met de vraag of u het contract met uw huidige zorgverzekeraar wilt verlengen. Doe dit niet voordat u uw zorgverzekering heeft vergeleken met andere zorgverzekeringen. Door uw zorgverzekering, met of zonder aanvullende verzekeringen, goed te vergelijken kunt u de juiste beslissing maken. Doe dit echter wel op tijd, want meestal verloopt het aanbod om te verlengen op 1 februari. Als u dan geen zorgverzekering heeft, heeft u kans dat u beboet wordt. Vergelijk vandaag nog uw zorgverzekering op http://www.ziekenfondsverzekeringen.nl/ en kies de beste zorgverzekering voor u.

Leave a Reply