Angel Aura: de steen voor je innerlijke vrede

Angel Aura: de steen voor je innerlijke vrede

Angel Aura: de steen voor je innerlijke vrede

Een Angel Aura is prachtig om naar te kijken. Niet alleen dat, er wordt ook gedacht dat het een hoog vibrerende steen is die de kracht bezit om je naar een plek te leiden waar je je energie kunt zuiveren en kunt ontspannen. Het is een steen die het loslaten van stress en het bereiken van een staat van diepe rust vergemakkelijkt. Angel Aura helpt je bij het afstemmen op schoonheid en dient als een vriendelijke herinnering om alle pracht die overal om ons heen is te waarderen. Weinig mensen zijn zich ervan bewust dat de hoge trillingsfrequentie van Angel Aura een beschermend schild rond je aura produceert. De steen dankt zijn naam aan het kalmerende effect dat het zowel fysiek als mentaal heeft.

Hoe ziet een Angel Aura eruit?

Elke Angel Aura is uniek in termen van grootte, vorm en kleurtoon. Ze zijn vaak tussen de 3,5 en 5 cm groot. Dit komt doordat de kristallen uit de natuur komen. Je kunt veel winkels vinden die ze allemaal zorgvuldig hebben gekozen. Je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal erg mooi zullen zijn. Angel Aura kan ook worden versmolten met platina en zilver om een ​​regenboog gekleurde coating op hun oppervlak te produceren. Ze kunnen je aangeboden worden in een mooi zakje zodat de steen veilig blijft.

De vele mentale voordelen van Angel Aura

Angel Aura helpt in de strijd tegen stress en vermindert zorgen en negativiteit in de omgeving. Het heeft ook een positief effect op het gevoel van rust en tevredenheid. Het zal je een gevoel van vrede geven. Het zal je het gevoel geven dat je een verbinding hebt met het engelenrijk. Het geeft ook spirituele inzichten en daarom wordt het beschouwd als een krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel. Veel mensen geloven dat de steen hen helpt het doel van hun leven te vinden. Het helpt ook bij het onderzoeken van vorige levens en het verkrijgen van inzicht in iemands spirituele missie.

Elementen waaruit een Angel Aura bestaat

Angel Aura bevat veel metalen zoals aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, tin, zirkonium, en zirkonium. Niet-metalen elementen zoals boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel zijn ook aanwezig. Daarnaast heeft de steen ook half metalen elementen zoals arseen, germanium, selenium, silicium en tellurium. Verspil dus geen tijd en bezoek een vertrouwde online edelsteenwinkel zoals www.rubenrobijn.nl om je eerste Angel Aura te kopen!

Leave a Reply